Algemene voorwaarden

 

Koopovereenkomst

Op het moment dat u op de knop 'Bestelling plaatsen' klikt, gaat u een koopovereenkomst aan. U ontvangt per mail een bestelbevestiging. Wanneer u via iDEAL heeft betaald ontvangt u een bevestiging van uw betaling via mollie (Mollie Payments). Nadat uw bestelling is betaald en verzonden, ontvangt u per mail een verzendbevestiging + een factuur.

 

LET OP:

De verzendkosten, die op de bestelling en verzendbevestiging zijn weergegeven, zijn gebaseerd op verzendkosten binnen Nederland. Zendingen naar het buitenland worden gefactureerd op basis van de werkelijke verzendkosten. 

 

Betaling  

Bij 'Betalingswijze' is de optie 'Ideal' automatisch aangevinkt. U kunt het totaalbedrag (incl. BTW en verzendkosten) dat op de bestelbevestiging staat ook overmaken op bankrekening IBAN NL RABO 0133 0275 89, onder vermelding van uw bestelnummer. Zonder het bestelnummer kan de bestelling niet worden uitgevoerd.

Wanneer het verschuldigde bedrag door ons is ontvangen, ontvangt u per mail een betalingsbevestiging (is tevens factuur) via info@tweezwanen.nl.

 

Levering

Het lesmateriaal wordt binnen Nederland (tenzij in uitzonderlijke gevallen anders is overeengekomen) verstuurd via PostNL binnen vier werkdagen na ontvangst van de betaling.

Voor buitenlandse leveringen worden met de betreffende klant afspraken gemaakt over wijze van verzenden.  

 

Annulering

U heeft het recht om producten terug te sturen binnen twee weken na aankoop, mits de producten in originele staat zijn. Wanneer u producten wilt retourneren kunt u eerst telefonisch of per e-mail contact opnemen. De verzendkosten van de retourgezonden producten zijn voor rekening van de koper. Wanneer de producten in originele staat retourontvangen zijn, ontvangt u aan het begin van de maand die volgt op ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag op uw rekening.